PastedGraphic2
Logo Music Academy Gemert

Over ons

Over ons


Music Academy Gemert
is een jonge, eigentijdse muziekschool in Gemert, opgericht door Bas van Wetten en Inge van Asseldonk. Wij vinden dat er niets leukers is dan (samen) muziek maken en dat willen wij met jou delen. Met een flinke dosis enthousiasme en grote betrokkenheid bij elke leerling, geven wij de mogelijkheid om je op je eigen manier te ontwikkelen binnen de muziek.

Samen met ons jonge docententeam, met opleiding en ervaring binnen verschillende facetten van de muziek, doen we er alles aan om jou de beste en leukste muzieklessen te geven.
Lees hieronder meer over onze docenten.

 

Bas van Wetten is in 2013 afgestudeerd aan de Rockacademie in Tilburg, waar hij zich gespecialiseerd heeft als sessiemuzikant. Daarnaast heeft hij op de Fontys Hogescholen in Eindhoven ook de minor onderwijskunde behaald om zich naast uitvoerend musicus ook als muziekdocent te ontwikkelen.
Naast zijn lessen bij Music Academy Gemert, is Bas zeer divers actief als uitvoerend muzikant voor diverse artiesten en bands, zoals André Hazes, dinnershow Brooklyn Nights, M&M Band. En heeft hij gewerkt met o.a. Nick&Simon, Jan Smit, Edsilia Rombley, Trijntje Oosterhuis. Ook is hij regelmatig te vinden in de studio voor o.a. commercials en jingles.

Inge van Asseldonk is zeer divers actief als zangeres en zangcoach. Ze kreeg jaren vocalcoaching bij zanginstituut Vocalized en was te zien in diverse promsconcerten en (semi-)amateur musicalproducties in de regio. Daarnaast volgde ze in 2011 een jaar de parttime musicalopleiding Musicallfactory in Tilburg. Op dit moment is Inge naast zangcoach bij Music Academy Gemert, stemcoach bij musicalstichting STEMP, leadzangeres van de allround coverband Slamm en is ze regelmatig bij andere bands en projecten op het podium te zien. Daarnaast zingt ze ook regelmatig backing vocals in de studio.

Thomas Beekwilder studeert gitaar aan de Rockacademie in Tilburg, maar speelt verschillende instrumenten. Toen hij zeven was begon hij met drummen en daarna volgde hij pianoles bij het Centrum voor Pop en Jazz, waar hij nu zelf ook al een hele tijd les geeft. Vanaf zijn zestiende ging hij gitaarles volgen en twee jaar later werd hij aangenomen op de Rockacademie. Thomas speelde in veel verschillende bandjes, van eigen werk tot covers, zoals A name for the moon, Ilen Mer, Totolicious, Dwaalkat en Hang Eleven. Daarnaast studeert deze veelzijdige jongen ook soundengineering, oftewel studio techniek, op de Rockacademie. Daarom is hij ook regelmatig in de studio te vinden om muziek op te nemen.

n
n1

Copyright © Music Academy Gemert, 2017