Logo Music Academy Gemert
Buttoneigenwijsje
item10

Eigenwijsje is onze lesvorm voor kinderen van 0 t/m 4 jaar. Eigenwijsje is een vrolijke eerste kennismaking met muziek maken voor de allerkleinsten.

Onder de 6 jaar zijn kinderen nog te jong om daadwerkelijk te starten met het bespelen van een instrument. Toch kan een leuke eerste kennismaking met aspecten als vorm, ritme en tempo een bijdrage leveren aan het latere (en huidige) muziekplezier van je kind. Spelenderwijs maken de kinderen kennis met deze aspecten door liedjes, dans en spel. Ook is er voldoende ruimte voor de eigen fantasie van het kind. Daarnaast wordt er aandacht aan besteed dat kinderen op een leuke manier leren naar elkaar te luisteren en samen te werken.

Ervaren muzikante en muziektherapeute Mare van Soelen zal met de kinderen (en ouders) in kleine groepjes hiermee aan de slag gaan. Zij zal de lessen een echte Music Academy Gemert insteek geven. Zo is er vanuit haar eigen achtergrond ook veel aandacht voor muziekgenres als rock, blues, folk en wereldmuziek. Uit eigen ervaring merkt Mare dat kinderen, naast kinderliedjes, ook erg enthousiast reageren op deze genres. Dit geeft de kinderen een eerste kennismaking met een breed repertoire muziek, uiteraard aangepast op hun eigen belevingswereld.
Daarnaast is er, omdat wij dat erg belangrijk vinden, tijdens de lessen veel individuele aandacht voor de kinderen. Mare ziet het als een uitdaging om per kind de kwaliteiten, sterke kanten en aandachtspunten te signaleren.

Kortom, een heerlijke eerste stap in de muziekwereld voor (jou en) je kind!

Voor vragen of meer informatie over Eigenwijsje, kun je mailen naar: mare@musicacademygemert.nl.

Wil je je direct inschrijven? Klik hier.

Vanaf 5 jaar biedt Music Academy Gemert de mogelijkheid om te oriënteren op verschillende instrumenten, zodat er vanaf een jaar of 6/7 gestart kan worden met lessen in het bespelen van een instrument dat jou aanspreekt! Zo biedt Music Academy Gemert een compleet muziekeducatief programma wat helemaal bij jou past.

Voor vragen over oriëntatie op instrumenten, kun je mailen naar: info@musicacademygemert.nl

Copyright © Music Academy Gemert, 2020